Kokosolie Kopen

De ziekte van alzheimer en kokosolie

De ziekte van alzheimer en kokosolie

De ziekte van Alzheimer

hersenen

De ziekte van Alzheimer is een progressieve degeneratieve ziekte van de hersenen die gekenmerkt wordt door persoonlijkheidsproblemen.

n, het geleidelijk verlies van het geheugen, slechte cognitieve vaardigheden, en dementie. Bij de ziekte van Alzheimer verliezen de hersenen het vermogen om bloed suiker of glucose te verbranden voor energie en beginnen af te sterven. Het is een van de meest gevreesde aandoeningen geassocieerd met ouderdom.

Echter, de hersencellen hebben een alternatieve energiebron anders dan suiker – ketonen, een organische verbinding die van nature in het lichaam voorkomt wanneer mensen een lage calorieën dieet volgen. De hersenen kunnen ketonen gebruiken voor energie en gebruiken dan glucose wanneer dat beschikbaar is. Alle ketogene diëten zijn moeilijk te volgen, maar is er nog een andere manier waarop ketonen worden geproduceerd in het lichaam en ter beschikking komen voor de hersenen, en dat is door de consumptie van kokosolie.

Waaruit bestaat kokosolie?

Kokosolie bevat ongeveer 66 procent MCT (middellange keten triglyceriden) en het is een van de weinige plantaardige bronnen van verzadigde vetten. De natuurlijke ongeraffineerde vorm heeft een houdbaarheid van meer dan 2 jaar en het is niet gevoelig voor oxidatie. Je lichaam produceert ketonen als het vet omzet in energie. We produceren normaal gal uit het door de lever af te breken vet, maar MCT’s slaat de gal niet op en gaat direct naar onze lever, waar het wordt omgezet in ketonlichamen en brandstof voor onze hersenen. De MCT’s in kokosolie worden omgezet in ketonen die als hoge potentie brandstof voor de hersenen dient, en bieden een hoge energie aan naar de hersenen, en zorgen daarnaast voor het stimuleren van genezing en herstel. MCT-olie die is afgeleid van kokosolie is een substituut kokosolie en hiervan heeft het lichaam een kleinere hoeveelheid nodig voor gelijke resultaten. Onderzoekers bestuderen nu MCT-olie voor het genezen van de ziekte van Alzheimer ziekten en komen met opmerkelijke resultaten.

 

Hieronder kunt u de beste kokosolie kopen in onze nieuwe kokoswinkel.nl

Kokosolie Kopen

Kokosolie Kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation