Kokosolie Kopen

Waarom zou je moeten kiezen voor kokosolie en niet voor een andere soort?

Waarom zou je moeten kiezen voor kokosolie en niet voor een andere soort?

Kokosolie is een van de gezondste olie die te koop is. Het is zeer calorie rijk, maar het zijn wel goede calorieën. De calorieën bestaan vooral uit goede vetten. Kokosolie is een makkelijk verteerbare bron van vetten (MCT’s ook wel bekend als vetten met middellange vetzuurketens). Kokosolie olie verbetert de vertering en de opname van vetoplosbare vitaminen, aminozuren en plantaardige stoffen.

Verder vermindert het de druk op vetverterende enzymsystemen in het lichaam zoals bijvoorbeeld de Pancreas. Verder hoef je niet bang te zijn dat je er dik van wordt. Want doordat het vetten met middellange vetzuurketens zijn slaan ze niet snel op als vet in het lichaam. Wanneer je Kokosolie verhit hindert dit niet andere stoffen en andere vrij radicalen. Het is daarom geschikt voor vele gelegenheden waaronder bakken, frituren en braden.

Nog een voordeel aan Kokosolie is dat het de opname van Magnesium en Calcium verbetert. Calcium en Magnesium zorgen voor sterke botten en tanden. Verder verbetert het de werking van Insuline en helpt bij het regelen van de bloedsuikerspiegel. Het ondersteunt ook de werking van de schildklieren en verhoogt zo de verbranding, lichaamstemperatuur en stofwisseling.

Voor de vrouwen die moeite hebben met het ouder worden heeft het nog een super voordeel. Het helpt namelijk tegen rimpels en huidveroudering. Maar ook hoef je je minder druk te maken om harrt- en vaatziekten, beroerte, embolie of hoge bloeddruk.

Kokosolie verhoogt de weerstand tegen virussen zoals bijvoorbeeld het griepvirus, hepatitis C, mazelen, herpes, etc… Wat weer de weerstand verhoogt tegen bacteriën die kunnen leiden tot longontsteking, oorontsteking, keelontsteking, tandbederf, voedselvergiftiging, Meningitis, Gonorrhea, etc….

Kokosolie verhoogt ook  de weerstand tegen schimmels en gisten die kunnen leiden tot Spruw, Candida, Voetschimmel, Ringworm, en andere infecties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation