Kokosolie Kopen

Kokosolie en hart en vaatziekten in Oosterse culturen

Kokosolie en hart en vaatziekten in Oosterse culturen

sri lanka

sri lanka

Hart en vaatziekten, beroerte, en arteriosclerose zijn goed voor bijna de helft van alle sterfgevallen in de Verenigde Staten. In landen waar mensen veel producten van kokosnoten eten, komen hart en vaatziekten van oudsher veel minder frequent voor.

In Sri Lanka, bijvoorbeeld, waar kokosolie van oudsher het belangrijkste vet in de voeding is, is het sterftecijfer van hart en vaatziekten één van de laagste in de wereld. De laatste jaren is echter kokosolie vervangen door meervoudig onverzadigde oliën en margarines. en hart en vaatziekten zijn daar dan ook gestegen.

In gebieden van India waar kokosolie is grotendeels vervangen wordt door andere plantaardige oliën, zijn de hart en vaatziekten ook in opkomst. Onderzoekers die betrokken zijn bij studies over voeding en hart en vaatziekten in India bevelen nu aan terug te keren naar de kokosolie.

Hoe u kokosolie gebruikt in uw dieet.

Er zijn verschillende manieren waarop u kokosolie toe kunt voegen aan uw dagelijks leven, en het is echt makkelijk! Kokosolie is stabiel, zelfs tijdens lange periodes van opslag, en behoeft geen koeling. Omdat het smeltpunt 76 ° C kan het worden gebruikt in zowel vloeibare als vaste vorm. Het heeft een neutrale smaak dat het ideaal maakt om in te koken en bakken.

Hier zijn slechts een paar suggesties:

•gebruiken in een recept dat vraagt ​​om plantaardige olie, bakvet of boter

•Als vervanging van uw normale boter aan brood of groenten, als u er een beetje zout aan toevoegt, zult u het verschil niet proeven

•kokosolie de beste olie popcorn, dat bestand is tegen hoge temperaturen en andere vetten

•extern gebruik, als een olie voor uw huid, haarverzorging en massage.

U kunt zelfs kokosolie direct uit de pot eten. Het geeft een snelle uitbarsting van energie zonder dat er een piek ontstaat in uw bloedsuikerspiegel.

 

Kokosolie en Smoothies maken.

smoothie

smoothie

Een van de makkelijkste manieren is om kokosolie toe te voegen aan uw dagelijkse routine en door het te gebruiken als ingrediënt in uw smoothies. Kokosolie zorgt voor een rijke, romige textuur aan een smoothie recept, maar het kan gaan stollen als u bevroren ingrediënten toevoegt.

Als u nog niet de magie van smoothies heeft ontdekt, wilt u misschien dit gaan overwegen. Er is geen makkelijkere manier om uw dagelijkse inname van anti-oxidanten te verhogen dan een goed-en-klare smoothie.

 

Hieronder kunt u de beste kokosolie kopen in onze nieuwe kokoswinkel.nl

Kokosolie Kopen

Kokosolie Kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation