3 antwoorden

  1. annuschka
    september 22, 2013

    hoi…ik wil ff me verhaal kwijt ik ben meestal nogal sceptische met nieuwe dingen van jaja dat is goed voor je..maar goed toch vorige week begonnen met kokosolie en ik ben diabetes sinds ee njaar en kreeg me suikers niet onder controle …nou je gelooft het of niet maar heb sinds dat ik het ben gaan gebruiken me suiker onder de 7.0 hahahha ben er echt zo blij meeeeeeeeeee heb dagen er tussen gehad dat ik zelfs onder de 5.0 zat …dus ja mensen ik geloof er echt in dat het werkt…grtjes van een erg blije diabetes patient en ik ga het iedereen aanraden om het te gaan gebruiken…

  2. Eva
    oktober 5, 2013

    Welke studies tonen dit aan? Ik ben op zoek naar wetenschappelijke bronnen om die aan sceptische familieleden met diabetes voor te leggen.

Laat een reactie achter

 

 

 

Terug naar boven
mobiel desktop